Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doutzen Kroes levert duurzame collectie af

Swimwear voor vrouwen in alle vormen en maten. Oké, staar je even niet blind op het beeldige lijf waar Doutzen Kroes echt héél hard voor traint – de badpakken en bikini's van Doutzen x Hunkemöller staan iedereen mooi. De natuur staat in de (voorlopig) laatste zomercollectie van Doutzen x Hunkemöl...

Doutzen Kroes levert duurzame collectie af

Swimwear voor vrouwen in alle vormen en maten.

Oké, staar je even niet blind op het beeldige lijf waar Doutzen Kroes echt héél hard voor traint – de badpakken en bikini's van Doutzen x Hunkemöller staan iedereen mooi.

De natuur staat in de (voorlopig) laatste zomercollectie van Doutzen x Hunkemöller voorop. Het lingeriemerk en Doutzen Kroes nemen hun verantwoordelijkheid dan ook serieus wanneer het gaat om duurzaamheid.

De Cali, Malibu en Paradise collectie zijn gemaakt van stoffen van gerecyclede plastic flessen.

Aan de hangtag van de items is een REPREVE® fles label bevestigd, om volledig verantwoord mee in de buurt van een zwembad of vloedlijn te verpozen, knap paard optioneel. De collectie is vanaf 1 juni beschikbaar in de Hunkemöller winkels en online.

Foto's (c) Doutzen x Hunkemöller

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in