Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de beste trucs van topstyliste Lonneke Nooteboom

En Nouveau's moderedacteur Anita ontfutselde ze aan haar! Al jaren volg ik Lonneke Nooteboom (48, styliste, ondernemer en influencer) @lonnekenooteboom op Instagram. Haar looks zien er altijd modern, elegant en draagbaar uit en ze weet precies hoe je het beste je kleren met elkaar kunt combineren...

Dít zijn de beste trucs van topstyliste Lonneke Nooteboom

En Nouveau's moderedacteur Anita ontfutselde ze aan haar!

Al jaren volg ik Lonneke Nooteboom (48, styliste, ondernemer en influencer) @lonnekenooteboom op Instagram. Haar looks zien er altijd modern, elegant en draagbaar uit en ze weet precies hoe je het beste je kleren met elkaar kunt combineren.

Superleuk dus dat zij nu het boek Style Your Life heeft uitgebracht met al haar styling tips & trucs – daar heb je écht iets aan om je sterk en stijlvol te kleden. Het boek, naar mijn mening nu al het knapste boek van 2020, ligt vanaf vandaag in de winkel, ik hoorde Lonneke eerder al grondig uit.

Nouveau: Welke stylingles uit je boek geef je als eerste mee?

Lonneke Nooteboom: ‘Verdeel je kast in tweeën; aan de ene kant hang je al je basics en aan de andere kant hang je je key-pieces. Kledingitems die je al meer dan een jaar niet gedragen hebt, die niet meer past of die niet meer in het seizoen is, haal je uit je kast. Leg die in een doos op zolder, bijvoorbeeld. Na een tijdje ga je er nog eens doorheen; dan vind je altijd wel items die je weer terug in je kast wilt.