Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de 5 populairste labels van nu

Iedereen is op zoek naar nieuwe schoenen! Modezoekmachine Lyst is een aardige barometer van wat fashionista's bezig houdt. De Lyst Index analyseert het online winkelgedrag van meer dan 9 miljoen shoppers per maand van 12.000 online designers en winkels, zoekgegevens van Google en statistieken van...

Dít zijn de 5 populairste labels van nu

Iedereen is op zoek naar nieuwe schoenen!

Modezoekmachine Lyst is een aardige barometer van wat fashionista's bezig houdt. De Lyst Index analyseert het online winkelgedrag van meer dan 9 miljoen shoppers per maand van 12.000 online designers en winkels, zoekgegevens van Google en statistieken van social media en dit is de Top 5 in damestoppers van dit moment.

Bottega Veneta

Het aantal zoekopdrachten naar het merk Bottega Veneta steeg dit kwartaal met 32%. Met dank aan de onlangs gelanceerde mini-versie van de leren clutch The Pouch.  

Gucci-riem

De Gucci-riem met logo is wederom het hotste modeartikel ter wereld. De riem staat voor de negende keer in minder dan drie jaar in The Lyst Index en staat voor de tweede keer bovenaan de ranglijst van hotste damesartikelen. De riem wordt gemiddeld 165.000 keer per maand gezocht tussen oktober en december en is daarom een van de hotste artikelen van het decennium. 

Amina Muaddi

De hakken van Amina Muaddi deden het al goed, maar nadat Muaddi in december aankondigde dat ze was benaderd...