Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de 5 accessoire-trends voor herfst 2020

Warme wraps, lange handschoenen én een stropdas, graag! Accessoires zijn de snelste manier om een outfit helemaal up-to-date te maken. Nouveau analyseerde de najaarscollecties op de belangrijkste trends voor A/W 2020, om op een makkelijke manier net even wat extra's aan je look toe te voegen  #se...

Dít zijn de 5 accessoire-trends voor herfst 2020

Warme wraps, lange handschoenen én een stropdas, graag!

Accessoires zijn de snelste manier om een outfit helemaal up-to-date te maken. Nouveau analyseerde de najaarscollecties op de belangrijkste trends voor A/W 2020, om op een makkelijke manier net even wat extra's aan je look toe te voegen  #septemberstijlmaand!  

Brede sjaals

Grote stola's, brede sjaals, XXL wraps om lekker in weg te kruipen: van links naar rechts: Marc Jacobs, Tod's, Jil Sander.

Handtassen

Letterlijk: tassen die je in de hand houdt. Na de mateloos populaire Pouch van Bottega Veneta hebben nu ook andere labels zachte, soepele handtassen zonder handvat. Van links naar rechts Loewe, Chanel en Prada.

Stropdassen

Naast het pak en het vest voor vrouwen verovert ook de stropdas terrein. Je draagt 'm zowel op een rok als op een broek, dus gauw grutten in de kast van je man. Van links naar rechts Versace, Preen en Gucci.

Operahandschoenen

Nouveau had de operahandschoen al eerder op de radar, al is het de vraag hoe theaters en opera's komend seizoen zullen draaien. Hoe dan ook: lange handschoenen zijn natuurlijk ook gewoon lekker warm. En all over de collecties. Van links naar rechts: Erdem. Giambattista, Sportmax

Kettingen en schakels

Mocht je uit de jaren tachtig nog grote schakelkettingen in de stijl van Madonna hebben liggen, ze zijn terug en supertrendy. Als riem, als handvat van tassen en als versiering van schoenen. Bij voorkeur in de tint oud goud! Van links naar rechts: Celine, Michael Kors en Stella McCartney.

Foto's (c) Brunopress, labels assorti

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in