Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit Nederlandse merk maakt tassen van appel-leer

Hartstikke vegan en hartstikke Hollands! Stijlvol én milieubewust. Het Nederlandse tassenmerk O My Bag komt met een vegancollectie die helemaal is gemaakt van appel-leer. Niet van koeleer te onderscheiden in uiterlijk, gevoel en kwaliteit. Dat appel-leer wordt gemaakt van een afvalproduct van de ...

Dit Nederlandse merk maakt tassen van appel-leer

Hartstikke vegan en hartstikke Hollands!

Stijlvol én milieubewust. Het Nederlandse tassenmerk O My Bag komt met een vegancollectie die helemaal is gemaakt van appel-leer. Niet van koeleer te onderscheiden in uiterlijk, gevoel en kwaliteit.

Dat appel-leer wordt gemaakt van een afvalproduct van de appelsapindustrie. De restjes de overblijven na het persen worden gemengd met een organisch pigment en daarna samengevoegd op een laag PU, polyester, katoen en viscose. Daar krijg je een heel stevige tas van, die ook nog eens hartstikke dier- en milieuvriendelijk is.

Sowieso is het merk lekker bezig. Vorige maand sleepte oprichter Paulien Wesselink de Bold Future Award binnen, een prijs voor aanstormend ondernemerstalent. 

De vier modellen in appel-leer zijn hetzelfde als de modellen die het merk verkoopt in koeleer en zijn hier te koop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in