Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dior Cruise 2021: dromen van een beter jaar

Cottage core, maar dan très fashionable! Cruisecollecties getuigen altijd al van een zekere luchthartigheid, maar die van Dior raakt toch een extra gevoelige snaar, op een moment dat er sprake is van een naderend vaccin en uitzicht op een tijd waarin weer meer zal kunnen qua reizen en sociale con...

Dior Cruise 2021: dromen van een beter jaar

Cottage core, maar dan très fashionable!

Cruisecollecties getuigen altijd al van een zekere luchthartigheid, maar die van Dior raakt toch een extra gevoelige snaar, op een moment dat er sprake is van een naderend vaccin en uitzicht op een tijd waarin weer meer zal kunnen qua reizen en sociale contacten.

Creative Director Maria Grazia Chiuri zocht inspiratie in de traditionele ambachten van Puglia: flamboyante motieven, wilde bloemen van kunstenaar Pietro Ruffo en veel natuurelementen die doen denken aan de landschappen van Zuid-Italië. Het is allemaal heel hartstochtelijk landelijk, met een vleugje Godfather. 

Veel batik enborduurwerk in combinatie met geel goud, veel cottage core, maar dan heel fashionable: hierbij een impressie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in