Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze Zara-jurk is het snoepje van het seizoen

Heerlijke polkadots, nog geen vijftig euro. Zara heeft regelmatig een item in de digitale schappen hangen dat niet aan te slepen is. Afgelopen najaar was dat dit tasje, vorig zomer was het deze royally-approved jurk... en nu is het een fijn zomerjurkje dat eigenlijk voor alle gelegenheden kan. De...

Deze Zara-jurk is het snoepje van het seizoen

Heerlijke polkadots, nog geen vijftig euro.

Zara heeft regelmatig een item in de digitale schappen hangen dat niet aan te slepen is. Afgelopen najaar was dat dit tasje, vorig zomer was het deze royally-approved jurk... en nu is het een fijn zomerjurkje dat eigenlijk voor alle gelegenheden kan.

De midi-jurk met polkadots is niet te opvallend en niet te saai, geschikt voor werk, terrasjes, stranden, bruiloften. En ook niet onbelangrijk: de print is helemaal on trend.

Je scoort 'm voor nog geen vijftig euro, maar de eerste voorraad is online al bijna helemaal uitverkocht. Gelukkig weten ze bij Zara precies wat ze in handen hebben en is er nieuwe voorraad op komst. Je kunt je nu al inschrijven voor een seintje als The Dress er weer is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in