Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze Mango-jas gooit hoge modeogen

Een musthave volgens toute modeland. Gigi Hadid, Alexa Chung, Sienna Miller... ze zijn allemaal hypermodieus én gespot in exact dezelfde jas. Die gewoon van Mango komt. Het gaat om deze wollen jas die weliswaar 200 euro kost maar wel van premium kwaliteit is. De jas is alleen online verkrijgbaar,...

Deze Mango-jas gooit hoge modeogen

Een musthave volgens toute modeland.

Gigi Hadid, Alexa Chung, Sienna Miller... ze zijn allemaal hypermodieus én gespot in exact dezelfde jas. Die gewoon van Mango komt.

Het gaat om deze wollen jas die weliswaar 200 euro kost maar wel van premium kwaliteit is. De jas is alleen online verkrijgbaar, niet in de winkels, en is op een haar na uitverkocht. Maar wedden dat-ie gezien al deze populariteit snel weer op voorraad is?

Hieronder zie je hoe je 'm kunt stylen, courtesy of Alexa, Sienna, en Gigi. Je kunt op de site van Mango een melding instellen voor als jouw maat weer in de digitale schappen ligt. Je zou er haast om meer winter van wensen.

Beeld: Getty Images/ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in