Diane Capozzi van Fashion on the 4th Floor
Diane Capozzi van Fashion on the 4th Floor

Last van stijlsleur en op zoek naar inspiratie? We selecteerden een aantal 40+ influencers voor je, die Instagram opvrolijken met verfrissende ideeën over hoe een look boven de veertig eruit kan zien. Enjoy!

Article continues after the ad

Diane Capozzi vindt 'leeftijd irrelevant als het aankomt op je eigen unieke stijl'. Ze werkt veel met separates, maar woont duidelijk in warme streken. Voor winterse inspiratie kun je beter uitwijken naar…

… Trina van Petite Style Studio, gespecialiseerd in mode voor vrouwen die niet zo lang zijn en goed in neutrale outfits met een opvallend kleurelement.

Schotse Samantha Blair van Fake Fabulous is heel goed in accessoires en mixen en matchen.

Kim France is de drijvende kracht achter Girls of a Certain Age. Haar Insta stelt niet zo veel voor qua inspiratie, maar haar blog is top. 

Not Dressed As Lamb is een knipoog naar het spreekwoord 'mutton dressed as a lamb', vrij te vertalen als 'oud meisje'. Influencer Catherine is een absolute aanrader als je inspiratie wilt opdoen om meer kleur te dragen.

J'Adore Couture is je influencer als je graag designer wear en streetwear mixt. Kim Mitchell heeft een geweldige handtassencollectie en is heel goed in casual urban chic. Ze heeft geen Insta, maar je kunt haar volgen op Facebook.

Not Dead Yet Style is er eentje in de categorie weird & wonderful. Ook in haar geval is Instagram niet haar go-to plek, maar kun je beter haar blog volgen. Vooral haar maandag-posts zijn de moeite waard. 

Susan is de vrouw achter Une Femme d'un certain age met als motto 'style for life'. Superleuk blog met heel draagbare suggesties waar je echt iets aan hebt, in handige categorieën.

Britse Sara Delaney is de vrouw achter Notes from a Stylist, een zeer verzorgd fashion en lifestyle-blog voor vrouwen 'in een nieuwe levensfase die wel een beetje bovenop hun persoonlijke stijl willen blijven zitten.' Advies over het dragen van strepen, stippen en ruitjes, selectie uit trends – Sara zoekt het voor je uit.

En in Nederland? Nouveau's moderedacteur Anita Willemars, natuurlijk - ook zij is een stralend en inspirerend voorbeeld van Style Has No Age!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in