Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Devil Wears Prada de musical is in de maak

Een klassieker: The Devil Wears Prada met in de hoofdrol Meryl Streep als de genadeloze Miranda Priestly. Fijn nieuws omtrent deze film, er wordt namelijk een musical van gemaakt. Zou Meryl Streep weer meedoen? Broadway De cast is nog niet bekend, want er moeten nog audities gehouden worden. De v...

The Devil Wears Prada de musical is in de maak

Een klassieker: The Devil Wears Prada met in de hoofdrol Meryl Streep als de genadeloze Miranda Priestly. Fijn nieuws omtrent deze film, er wordt namelijk een musical van gemaakt.

Zou Meryl Streep weer meedoen?

Broadway

De cast is nog niet bekend, want er moeten nog audities gehouden worden. De voorstelling The Devil Wears Prada staat volgend jaar juli en augustus op de planken in het James M. Nederlander Theatre in Chicago en verhuist daarna naar Broadway. Elton John gaat de muziek schrijven.

Bekijk hieronder nog even de trailer van de film om alvast in de stemming te komen.

Bijna een Oscar

Meryl Streep, die zoals gezegd de hoofdrol speelde in de film, sleepte een Oscar-nominatie in de wacht voor haar rol. De film gaat over een beginnend journaliste die de assistente wordt van MIranda Priestly, de pittige hoofdredacteur van het enorm grote modemagazine Runway. Uiteraard is dat geen gemakkelijke baan. 

Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in