Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De zomer tegemoet op Fratelli Rossetti schoenen

Italiaanse schoenen om vrolijk van te worden! Effen kleding of een zakelijk pak met daaronder een paar opvallende schoenen lijkt de manier te worden om vanuit een lockdownlook weer iets representatiever op pad te gaan. We selecteerden de leuke modellen uit de nieuwe collectie van de gebroeders Ro...

De zomer tegemoet op Fratelli Rossetti schoenen

Italiaanse schoenen om vrolijk van te worden!

Effen kleding of een zakelijk pak met daaronder een paar opvallende schoenen lijkt de manier te worden om vanuit een lockdownlook weer iets representatiever op pad te gaan. We selecteerden de leuke modellen uit de nieuwe collectie van de gebroeders Rossetti voor je.

Dit is een schoenenmerk dat al vanaf 1953 luxe schoenen maakt. Het bedrijf werd opgericht door Renzo en Renato Rossetti, twee broers, in Noord-Italië vlakbij Milaan. Het bedrijf wordt nu gerund door de tweede generatie broers Diego, Dario en Luca.

Veeg naar links om de andere foto te zien.

Een nieuwe lijn voor het komende seizoen is de “Frame”- lijn; schoenen en tassen die worden gekenmerkt door geometrische vormen en zijn gemaakt van glanzend en gewaxt leer met opvallende stiksels. De details zijn voorzien van verfijnde kleurencombinaties variërend van felle kleuren zoals bosgroen en zwembad blauw tot zachtere varianten zoals snoep roze en duifgrijs.

Voortbouwend op het succes van het vorige seizoen, zien we de Brera loafer weer terug met het “Vienna Straw” effect, dit keer ook in een driekleurige versie. Het heren- en damesmodel heeft een verfijnde, maar toch zorgeloze stijl en speelt met kleurcontrasten zoals tabak en marineblauw. Voor vrouwen is er tevens een bijpassende bucket bag met hetzelfde verfijnde “Vienna Straw” effect.

Als een resultaat van de evolutie van de Magenta Codes heeft de nieuwe Magenta loafer van dit seizoen een opvallende vierkante neus en felle kleurencombinaties zoals oranje en bruin of optisch wit en marineblauw. De lijn omvat ook de platte Magenta sandaal, gekenmerkt door gekruiste banden en een gouden hak in nieuwe kleuren zoals amandel en oranje. De tassen met 'bovenhandvat' vallen vooral op door hun pittige magenta gesp aan de voorkant.

De Hobo, gemaakt van zacht leer met franjes of grote kwasten. Dit seizoen ook verkrijgbaar met een degradé effect in suède of lakleer. De kleuren variëren van warme tinten zoals oranje en beige tot koelere tinten blauw. Plus: de Hobo Sport, een chique sneaker. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in