Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De populaire Pouch is er nu ook als heuptasje

Bottega Veneta wordt steeds praktischer! Het is geestig te zien hoe de mateloos populaire Pouch die Daniel Lee bedacht voor Bottega Veneta naar een steeds handigere versie evolueert. Alsof fashionista's hem ermee hebben gemept en hebben gezegd dat ze nog andere dingen te doen hebben dan balancere...

De populaire Pouch is er nu ook als heuptasje

Bottega Veneta wordt steeds praktischer!

Het is geestig te zien hoe de mateloos populaire Pouch die Daniel Lee bedacht voor Bottega Veneta naar een steeds handigere versie evolueert. Alsof fashionista's hem ermee hebben gemept en hebben gezegd dat ze nog andere dingen te doen hebben dan balanceren met een tas.

Het oermodel is een gerimpelde buidel zonder handvat, dat je op je hand moest dragen of onder je arm moest knellen. Daarna volgde er toch al snel een vertrouwde schouderriem en de nieuwste versie is zelfs hands-free.

The Belt Chain Pouch is een héél hip heuptasje van zacht nappaleer dat je op verschillende manieren kunt dragen. Het heuptasje kost € 2790.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in