Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe collectie (zonne)brillen van Victoria Beckham is een must deze herfst

Najaar of niet, de zon kan behoorlijk fel zijn. Van knijpen krijg je kraaienpoten, dus een goede zonnebril is een must. Met de nieuwe fraaie exemplaren van Victoria Beckham kun je flaneren als de beste. De nieuwe collectie is met de hand gemaakt in Italië, elk exemplaar is dus uniek. Finishing to...

De nieuwe collectie (zonne)brillen van Victoria Beckham is een must deze herfst

Najaar of niet, de zon kan behoorlijk fel zijn. Van knijpen krijg je kraaienpoten, dus een goede zonnebril is een must. Met de nieuwe fraaie exemplaren van Victoria Beckham kun je flaneren als de beste.

De nieuwe collectie is met de hand gemaakt in Italië, elk exemplaar is dus uniek.

Finishing touch

Victoria Beckham is altijd van de verfijnde details, iets waar de designer enorm om gewaardeerd wordt. In de nieuwe herfstcollectie zijn de klassieke pilotenbrillen in een nieuw jasje gestoken, de cat-eye-bril kreeg een update met focus op de bovenrand.

Wink wink

En de tortoise modellen zorgen voor rijke contrasten met donkerblauwe en bordeauxrode glazen. Elk model (vaak oversized) wordt gekenmerkt door eigenzinnige en onconventionele details, met een knipoog naar de finesse van de designer. 

Bron: Victoria Beckham

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in