Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe celebrity hobby: een eigen schoencollectie!

Katja, Catherine, Sarah, Patty – ze shinen allemaal met schoenen. Een eigen kledinglijn is zó 2020, wie in celebritykringen een beetje wil meetellen gaat in zee met een bekende designer voor een eigen schoencollectie. Zo duikt Katja Schuurman met Floris van Bommel de zomer in met 'een hightop sne...

De nieuwe celebrity hobby: een eigen schoencollectie!

Katja, Catherine, Sarah, Patty – ze shinen allemaal met schoenen.

Een eigen kledinglijn is zó 2020, wie in celebritykringen een beetje wil meetellen gaat in zee met een bekende designer voor een eigen schoencollectie.

Zo duikt Katja Schuurman met Floris van Bommel de zomer in met 'een hightop sneaker in warme zomerse tinten, een bronzen booty op hoge hak en een luchtige sandaal op een touwzool met multicolour bandjes.'

Het zijn leuke schoenen, vooral de goud- en bronskleurige accenten geven er glamour aan.

Catherine Zeta Jones werkt samen met Butterfly Twist, ook bekend als leverancier van de comfortabelste ballerina's ooit. Je vouwt ze bovendien makkelijk in elkaar, zodat je op vakantie best tien paar kunt meenemen, als je dat zou willen.

Sarah Jessica Parker was altijd al beschermheilige van de torenhoge hak. Ze heeft inmiddels niet alleen een eigen collectie...

... maar ook een eigen winkel in New York, vol met beeldjes die zich kunnen meten aan Carrie Bradshaw's Manolo's.

Jennifer Lopez ging in zee met Giuseppe Zanotti: "Hij werd, geloof ik, een beetje gek omdat ik steeds maar 'meer bandjes!' zei."

Jessica Simpson verdient al jaren veel meer met kleding en schoenen, dan met zingen en acteren. Haar ontwerpen zijn draagbaar en betaalbaar, altijd een winnende combinatie.

Model Hailey Baldwin heeft een eigen collectie met glamoureuze schoenen en laarzen.  

Realityster Jessica Rich wist haar bekendheid van 'Real Chance of Love' om te zetten in een succesvolle kleding- en schoenenlijn.

En in eigen land zijn de pantersneakers van Patty Brard een fashionable hit.

Rihanna (ze had even geen tijd om zelf op de foto te gaan) werkt samen met Amina Muaddi voor haar Fenty Collectie "omdat ik een enorme fan ben van haar ontwerpen."

En zanger en entertainer Billy Porter heeft een fabulous collectie bij Jimmy Choo. Fred van Leer, kom er maar in!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in