Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De mooiste zonnebrillen voor in de sneeuw

Goed beschermd en beeldig winterwandelen! Als je nu buiten door de sneeuw loopt in de koude wind, denk je waarschijnlijk niet aan zonverbranding. Maar vergis je niet, de zon wordt gereflecteerd door de witte sneeuw. Dus zorg voor een SPF-factor voor je huid én een goede zonnebril met UV-filter om...

De mooiste zonnebrillen voor in de sneeuw

Goed beschermd en beeldig winterwandelen!

Als je nu buiten door de sneeuw loopt in de koude wind, denk je waarschijnlijk niet aan zonverbranding. Maar vergis je niet, de zon wordt gereflecteerd door de witte sneeuw. Dus zorg voor een SPF-factor voor je huid én een goede zonnebril met UV-filter om sneeuwblindheid te voorkomen.

Dat is een vervelende aandoening: het voelt alsof er iets in je oog zit, je ogen kunnen gaan tranen, je kunt minder goed tegen licht en je wilt steeds je ogen dichtknijpen. Na een dag op twee rust zijn de symptomen meestal weer verdwenen, maar voorkomen is natuurlijk beter, vandaar het advies om een goede zonnebril op te zetten. En dat hoeft geen lompe skibril te zijn;  er zijn elegante opties.

De mode is groot-groter-grootst, zoals deze brillen van Gucci...

...en deze van Dior. 

Hou je het liever wat kleiner, dan is deze Prada een optie. Prettig zijn de brede pootjes die het licht aan de zijkant tegenhouden, zodat je ogen minder snel vermoeid zijn. 

En nog altijd op eenzame hoogte in prettig kijken op de weg: zonnebrillen van Serengeti.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in