Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De minitasjes-gekte slaat nu ook toe bij Fendi

Heel hip, maar wat móeten we ermee? Het is een trend waar de meeste vrouwen hun wenkbrauwen over ophalen, want laten we eerlijk zijn: de meesten van ons zouden bij voorkeur nog het aanrechtblok in de handtas stoppen, voor geval van je weet maar nooit. Wie heeft er geen tissues, pennen, make-up, g...

De minitasjes-gekte slaat nu ook toe bij Fendi

Heel hip, maar wat móeten we ermee?

Het is een trend waar de meeste vrouwen hun wenkbrauwen over ophalen, want laten we eerlijk zijn: de meesten van ons zouden bij voorkeur nog het aanrechtblok in de handtas stoppen, voor geval van je weet maar nooit.

Wie heeft er geen tissues, pennen, make-up, geld, bril, sleutels, pleisters, telefoon en andere onmisbare parafernalia in de handtas zitten? En waar láát je die,  als je gaat voor een minitasje van Jacquemus of Fendi?

Jawel, ook het laatstgenoemde luxe label heeft zich in de malle mini's gestort: de Pico is verkrijgbaar in twee stijlen en zes kleuren. De tasjes zijn 4x4 cm en geborduurd met kraaltjes of versierd met franjes en kosten € 590 per stuk. En nee, daar mist geen komma.

De Pico hoort bij de Baguette collectie van Fendi en kan worden gedragen als crossbody...

...halsketting en armband...

...al zijn er ook al fashionista's gespot die 'm als bedel aan een handtas hangen waar wél wat in kan. Wat vind je ervan, hot or not?

Foto's (c) Fendi

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in