De Style Has No Age Queen licht haar favoriete stukken toe.

Iris Apfel, de charismatische Queen of Personal Style, viert haar 100ste verjaardag met een fantasievolle en vrolijke barokcollectie, ontworpen als inspiratie en om je  te empoweren. Thema: de natuur, mét een blouse vol irissen, uiteraard!

"Dit pak is een van mijn favoriete items," zegt Iris. "Het is gemaakt van een prachtige jacquardstof met mooie erwtenranken erop geborduurd.

Article continues after the ad

En de erwtenzaadjes bestaan uit kleine sierpareltjes! Het vakmanschap en de pasvormen zijn briljant – het ziet er echt uit als haute couture."

Apfel: "De tule jas is ronduit geweldig. Zoveel volume! Ik hou van een item dat ruimte in beslag neemt. Speels en luxueus – hartstikke leuk om te dragen. Je voelt je fantastisch avant-garde in deze jas."

"Ik ben dol op de blouse met iris-print. Hij heeft enorme mouwen en veel beweging, en een prachtige grote strik die je in de nek kunt knopen – net als een cadeau. En de print is dezelfde bloem als mijn naam - slim toch? Je vindt er een bijpassende gelaagde rok bij, zodat je de items afzonderlijk of gecombineerd als volledige look kunt dragen."

"Je kunt het kikkertje van deze ketting eraf halen en als broche gebruiken.

Ik houd enorm van dat soort veelzijdigheid."

De collab wordt op 31 maart 2022 gelanceerd...

...en je vindt er ook dit blinkende torretje in. 

Foto's (c) H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in