Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chique loungewear voor een @home kerst

Van onder de boom en op de bank húp naar bed! Afgaand op de meest recente coronacijfers kun je je zonder schuldgevoel voorbereiden op een kerst zonder corrigerend ondergoed en hoge hakken. Die schade halen we post-vaccin wel in, voorlopig kun je uitkijken naar zachte, comfy kleren met een elastis...

Chique loungewear voor een @home kerst

Van onder de boom en op de bank húp naar bed!

Afgaand op de meest recente coronacijfers kun je je zonder schuldgevoel voorbereiden op een kerst zonder corrigerend ondergoed en hoge hakken.

Die schade halen we post-vaccin wel in, voorlopig kun je uitkijken naar zachte, comfy kleren met een elastische tailleband, waarin het heerlijk dutten is. Yay!

More Joy by Christopher Kane, zijde-satijn pyjama (€ 426)

Deze leiblauwe Eskandar midi jurk in kasjmier is all business on top (handig voor een videocall!), maar door de rok kun je er ook heerlijk in wegkruipen op de bank (€ 1722)

Loungepak van H&M die dankzij de korte, wijde top (€ 20) en de broek met wijde pijpen (€ 25) in niets lijkt op een joggingpak.  

Lichtroze La Perla pyjama van zijdesatijn, parelsnoertje erbij en klaar (€ 343)

Fleece onesie van Hunkermöller met visgraatje (€ 30)

Rituals lounge broek (€ 60) met wikkeltop € 60)

Grijs loungepak uit de nieuwste resort collectie van Norma Kamali, broek € 173, top 162. Lekker paar Uggs eronder, Merry Christmas!

Superzacht en soepel jersey jumpsuit van Virsmas (€ 152)

Asceno pyjama van gewassen zijde, die een beetje op matte suède lijkt (€ 199)

Klassieke loungeset met soepele fluwelen top van Hunkemöller (€ 30)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in