Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel viert 20ste verjaardag van bijzonder horloge

De iconische J12 watch wordt uitgebracht in een saffieren editie. In 2000 bracht Chanel een horloge uit dat een gamechanger zou worden in de wereld van de 'time pieces'. Het betrof de geheel zwarte J12, dat het tot statussymbool van veel succesvolle vrouwen schopte. Twintig jaar later komt er een...

Chanel viert 20ste verjaardag van bijzonder horloge

De iconische J12 watch wordt uitgebracht in een saffieren editie.

In 2000 bracht Chanel een horloge uit dat een gamechanger zou worden in de wereld van de 'time pieces'. Het betrof de geheel zwarte J12, dat het tot statussymbool van veel succesvolle vrouwen schopte. Twintig jaar later komt er een versie van uit die vrijwel alleen uit saffier bestaat (de J12 X-Ray) met een doorzichtige kast.

Het is een horloges voor liefhebbers van 'time-tech', er wordt slechts twaalf exemplaren van gemaakt en die kosten 578.000 euro per stuk.

Er worden ook nog twee nieuwe edities onder de naam J12 Paradoxe uitgebracht, waarvan de zwart-witte het meest vernieuwend is (de zwarte lijkt erg veel op het origineel). Deze horloges kosten ongeveer 6600 euro. 

Foto's (c) Chanel 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in