Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel kiest voor monochroom en pastels

De nieuwe collectie is chic en dreamy! Chanel maakt het ons makkelijk met haar A/W 2020-2021 collectie: zwart-wit, met roze en groen als steunkleuren, en je bent helemaal up-to-date. Alles wat we langs zagen komen was chic, fraai en boven alles: draagbaar.  Het Grand Palais was voor de gelegenhei...

Chanel kiest voor monochroom en pastels

De nieuwe collectie is chic en dreamy!

Chanel maakt het ons makkelijk met haar A/W 2020-2021 collectie: zwart-wit, met roze en groen als steunkleuren, en je bent helemaal up-to-date. Alles wat we langs zagen komen was chic, fraai en boven alles: draagbaar. 

Het Grand Palais was voor de gelegenheid omgebouwd tot een soort ijsvloer waarbij het publiek op ijsschotsen zat en de modellen (en we menen ook een non te hebben gespot, als ode aan de invloed die haar tijd bij de nonnen op Coco had?) zag rondlopen. 

Wat opviel was een nóg rijker knopengebruik dan we van Virginie Viard gewend zijn...

...en een wat Russische, militaire uitstraling van de de hele collectie, die niet één hoofddeksel bevatten. Verder veel Byzantijns aandoende sieraden, praktische laarzen met omslag en het gebruikelijke tweed. Het enige wat miste waren een paar OTT grapjes die Chanel onder Karl Lagerfeld zo magisch maakten.

Hierbij nog wat looks in de echte wereld - Franser dan dit wordt het niet! 

Foto's (c) Chanel, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in