Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Catherine Zeta Jones wil je in comfy ballerina's hebben

Helemaal van deze tijd: leuke schoenen die lekker zitten. Het voordeel van ballerina's: je voelt je meteen een beetje Audrey Hepburn. Het nadeel van ballerina's: ze geven bitter weinig steun en demping, zodat het niet echt doorlopers zijn. Enter Butterfly Twists. Schrijver dezes heeft 'moeilijke ...

Catherine Zeta Jones wil je in comfy ballerina's hebben

Helemaal van deze tijd: leuke schoenen die lekker zitten.

Het voordeel van ballerina's: je voelt je meteen een beetje Audrey Hepburn. Het nadeel van ballerina's: ze geven bitter weinig steun en demping, zodat het niet echt doorlopers zijn.

Enter Butterfly Twists. Schrijver dezes heeft 'moeilijke voeten' in combinatie met een schoenverslaving en vele paren van deze flatjes in de kast. Je kunt ze piepklein opvouwen, in de hak zit een buffertje dat lekker dempt en ze zijn er in zulke leuke modellen (de rode met de pompons zijn mijn absolute favoriet) dat ik er erg slecht weerstand aan kan bieden.

Dat geldt ook voor actrice Catherine Zeta Jones die een collectie voor het label heeft mogen ontwerpen in vegan 'leer' met trendy weefmotieven, vanaf € 63.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in