Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carolina Santo Domingo: it-accessoires met royal randje

Ze is het nichtje van Monegaskische royalty en maakt accessoires voor the rich and famous. In Los Angeles krijgen ze er geen genoeg van: de tassen van Carolina Santo Domingo. Van de Bisset Bag, een ronde leren bucket bag tot de Coraline met haar opvallende handvaten. De beauty’s van CSD zijn in t...

Carolina Santo Domingo: it-accessoires met royal randje

Ze is het nichtje van Monegaskische royalty en maakt accessoires voor the rich and famous.

In Los Angeles krijgen ze er geen genoeg van: de tassen van Carolina Santo Domingo. Van de Bisset Bag, een ronde leren bucket bag tot de Coraline met haar opvallende handvaten. De beauty’s van CSD zijn in trek.

Ze is al gedragen door – hou je vast – Michelle Obama én Oprah, en is ook een hit in modekringen. Ook leuk: haar ontwerpen worden duurzaam geproduceerd van natuurlijke materialen. Die handvaten van de Corallina lijken bijvoorbeeld ivoor, maar zijn gemaakt van gerecyled plastic.

De Corallina

De Ostra

Dat vinden ze in LA fijn, maar ook ver daarbuiten. Ook in Monaco doet Carolina goede zaken. Niet zo gek ook: ze is het nichtje van Tatiana Santo Domingo, de echtgenote van Andrea Casiraghi, de vierde in de lijn der troonopvolging in het prinsdom.

Tatiana met Andrea

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in