Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Burberry geeft het najaar extra glans

Ook in deze collectie blinkt weer veel goud. Wie in de trends voor dit najaar een gemeenschappelijke factor zoekt, komt vrij snel uit op glans. Metallics doen het goed, zilver en goudglans nog beter. Ook bij Burberry glanst de A/W 2021 collectie uitbundig. "Dit seizoen draait om de vrijheid je te...

Burberry geeft het najaar extra glans

Ook in deze collectie blinkt weer veel goud.

Wie in de trends voor dit najaar een gemeenschappelijke factor zoekt, komt vrij snel uit op glans. Metallics doen het goed, zilver en goudglans nog beter.

Ook bij Burberry glanst de A/W 2021 collectie uitbundig. "Dit seizoen draait om de vrijheid je te kunnen uiten en het verkennen van creativiteit," zegt  Burberry’s Chief Creative Officer Riccardo Tisci.

"Ik heb gewerkt met twee verschillende perspectieven: het heel klassieke van Burberry met daar tegenover een meer vloeiende en glanzende visie. We zijn allemaal toe aan wat meer glans in ons leven, denk ik."

Ook in deze collectie: winterjurken met cut-outs, jassen als harnassen ter bescherming tegen de boze buitenwereld en begerenswaardige tassen. 

Zilver versus neutrals en Tisci maakt godzijdank korte metten met de minitasjesttrend.

Franjes maken de strakke, zwarte silhouetten wat minder streng. 

Uitbundig kunstbont voor het betere Dr. Zhivago-gevoel.

En hier gaat Burberry een beetje vreemd met de Britse vlag.

Over de mutsen met hangoren denken we nog even na.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in