Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bottega Veneta's nieuwe handtassen zijn van... karton!

Wel spannend hoe ze zich houden in een Nederlandse bui 🧐 De nieuwe tassencollectie van Bottega Veneta heet Kraft Paper en is bijna helemaal eco-chic en gemaakt van 100 % gerecycled en FSC gecertificeerd papier. Kraft Paper hoort bij de Pre-Fall collectie van Daniel Lee en is uitgevoerd in de beke...

Bottega Veneta's nieuwe handtassen zijn van... karton!

Wel spannend hoe ze zich houden in een Nederlandse bui ?

De nieuwe tassencollectie van Bottega Veneta heet Kraft Paper en is bijna helemaal eco-chic en gemaakt van 100 % gerecycled en FSC gecertificeerd papier.

Kraft Paper hoort bij de Pre-Fall collectie van Daniel Lee en is uitgevoerd in de bekende modellen van het label, waaronder de mateloos populaire Pouch.

Het karton is behandeld met een beschermlaagje en met textiel in de vorm van microvezels om te voorkomen dat het materiaal gaat scheuren. De kreukels horen bij het materiaal, aldus Lee.

Sommige modellen zijn gevoerd met totaal niet eco-chic kalfsleer en hebben een metalen frame, de Mini Pouch is 1327 euro, de Shoulder Pouch kost 2671 euro. En nu maar hopen op een droog najaar! 

Foto's (c) Bottega Veneta 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in