Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Armani showt een prachtige, pure collectie

Zacht, fluïde en tijdloos mooi voor S/S 2021. In de modewereld is het gebruikelijk een jaar van te voren aan een collectie te beginnen. Veel designers hebben ervoor gekozen om door te borduren op de plannen die ze in het voorjaar van 2020 voor het voorjaar van 2021 maakten, met hier en daar een p...

Armani showt een prachtige, pure collectie

Zacht, fluïde en tijdloos mooi voor S/S 2021.

In de modewereld is het gebruikelijk een jaar van te voren aan een collectie te beginnen. Veel designers hebben ervoor gekozen om door te borduren op de plannen die ze in het voorjaar van 2020 voor het voorjaar van 2021 maakten, met hier en daar een pandemie-tweak.

Giorgio Armani lijkt al zijn plannen van tafel te hebben geveegd, voor een nieuwe collectie die prachtig aansluit bij de tijdgeest: representatief voor een videovergadering, comfortabel bij het thuiswerk, prima te dragen voor een coronaproof afspraak.

De zachte en vloeiende ontwerpen in veelal koel en puur zilvergrijs stralen aan alle kanten rust en kalmte uit, alsof hij wil zeggen: 'Hier komen we ook wel weer doorheen.' Het is een van de betere collecties die de afgelopen dagen uit Milaan kwam, hieronder vind je een impressie.  

Foto's (c) Armani 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in