Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alta Moda: spektakel in Florence

Dolce & Gabbana zijn meesters in magische mode. Villa Bardini in Florence was het decor voor het eerste grote mode-event sinds het begin van de pandemie: de Alta Moda show van Dolce & Gabbana. De 89 looks werden in de tuin geshowd, de modellen gebruikten de lange stenen trap als catwalk in ontwer...

Alta Moda: spektakel in Florence

Dolce & Gabbana zijn meesters in magische mode.

Villa Bardini in Florence was het decor voor het eerste grote mode-event sinds het begin van de pandemie: de Alta Moda show van Dolce & Gabbana.

De 89 looks werden in de tuin geshowd, de modellen gebruikten de lange stenen trap als catwalk in ontwerpen die een ode waren aan de stad.

De inspiratie kwam uit de zestiende eeuw en de Italiaanse Renaissance. 'In deze periode gebruikten de ambachtslieden van Florence wat er voorhanden was – gekleurd raffia, koraal, glas, mineralen – voor het concept Arte Povera (Arme Kunst).

D&G vertaalde dat in alles behalve armetierige looks met borduurwerk, flonkerende stenen, 3D bloemen en tule, adembenemend veel tule, en dit geweldige handtasje. Geniet even mee!

Foto's © Dolce & Gabbana    

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in