Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Addy van den Krommenacker vraagt faillissement aan

Een zware dag voor de modeontwerper uit Den Bosch. Beeldige pakjes en schitterende droomjurken maken en geweldige service bieden bleek niet genoeg: modeontwerper Addy van den Krommenacker heeft faillissement voor zijn winkels in Den Bosch en Heusden aan moeten vragen. "Dit is een loodzware dag. I...

Addy van den Krommenacker vraagt faillissement aan

Een zware dag voor de modeontwerper uit Den Bosch.

Beeldige pakjes en schitterende droomjurken maken en geweldige service bieden bleek niet genoeg: modeontwerper Addy van den Krommenacker heeft faillissement voor zijn winkels in Den Bosch en Heusden aan moeten vragen.

"Dit is een loodzware dag. Ik heb vandaag een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven moeten maken," vertelt Addy in een vlog. "Het was een lang traject. En zelfs gisteren kon ik echt niet geloven dat het zou gebeuren. Ik heb altijd vol plezier mijn werkzaamheden gedaan."



Krommenacker stelt dat zijn faillissement niet alleen aan de verandering van het modelandschap ligt. "Naast alles vond ik het ook moeilijk om de winkels te managen, het vinden van goed en gemotiveerd personeel, het ziekteverzuim... Dat alles viel me zwaar", zegt hij zichtbaar geraakt. "Ook het vinden van een goede opvolger, iemand met dezelfde energie en drive als ik, het is me niet gelukt.”

Hij hoopt dat iemand zijn bedrijf wil overkopen en dat hij er kan blijven werken. De curator heeft goede hoop op een doorstart. Zelf blijft hij ontwerpen: "Dat wil ik blijven doen. Ontwerpen zit in mijn bloed. Het is mijn passie en mijn leven. Geef mij een paspop en een lap stof en ik kan aan het werk."

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in