Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 must-haves voor je zomergarderobe

Met deze items maak je je look helemaal zomer 2022! Geen tijd, geen zin of geen geld om een complete zomerlook bij elkaar te shoppen? Met deze vijf trendstukken geef je je look een instant update voor de warme maanden. Bureau-beach-bar Er is geen enkele reden dat je een strandtuniek niet ook op a...

5 must-haves voor je zomergarderobe

Met deze items maak je je look helemaal zomer 2022!

Geen tijd, geen zin of geen geld om een complete zomerlook bij elkaar te shoppen? Met deze vijf trendstukken geef je je look een instant update voor de warme maanden.

Bureau-beach-bar

Er is geen enkele reden dat je een strandtuniek niet ook op andere plekken zou kunnen dragen, met een hemdje en bijvoorbeeld een jeans eronder.

Strandtuniek BPC € 30, Lascana € 50, Benetton € 46

Het model mag lang en wijd zijn, maar niet te transparant. Zo'n semi-sexy tuniek is bovendien een mooi alternatief als je de microminirokken en blote buiktops die momenteel heel hot zijn niet zo ziet zitten.

Knalkleuren

Neutrals en nudes zijn even op vakantie, de zomer van 2022 knalt in hotpink, boterbloemgeel, stralend oranje, hemelsblauw en felgroen.

Geborduurde midi-jurk Zara € 70, linnen overhemd blouse H&M € 30, satijnachtige broek € 50

Je kunt het helemaal Rothko maken, je kunt alles in één kleur houden en je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een felgekleurde tas of een paar schoenen. Als er een luide pop-of-colour te zien is, ben je al knetterhip.  

Strepen

Blouse H&M € 60, jurk Phase Eight, € 160, Bonprix broek € 18

Bretons, krijtstreep, zonnescherm, asymmetrisch, horizontaal, maar toch vooral verticaal – zomer 2022 staat op haar strepen. Prinses Stéphanie heeft dat ook door, met haar gestreepte broek.

Plissés

Niet nieuw en vermoedelijk heb je al een rok met plissés in de kast, maar hij kan nog gerust een zomer mee, want je ziet ze overal.

Plissés met satijnuitstraling Zara € 40, plisses van Ulla Popken € 70, plisses & Other Stories € 79

Kies een exemplaar waar veel beweging in zit, liefst met laagjes. Je draagt er een simpele top op, om het niet te zoet te maken.

Statement blazer

Kimonojas Shoeby x Lonneke € 170, Massimo Dutti € 129, fluwelen jasje Free People € 178

Key piece voor zomer 2022: een jas of jasje die eruit ziet alsof het uit de jaren zeventig komt en al vijftig jaar wordt gedragen en gekoesterd. Denk aan bijvoorbeeld fluweel met stiksels en borduursels.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in