Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomerversie van Chanel Coco Mademoiselle

Héél licht, ook geschikt voor warme dagen. Chanel komt met Coco Mademoiselle Collection Été limited editions, special gemaakt voor de warme dagen. Dus wel de frisse en fruitige elementen van de geur, maar aanzienlijk lichter dan de eau de toilette, zodat het bij een hittegolf niet overweldigend w...

Zomerversie van Chanel Coco Mademoiselle

Héél licht, ook geschikt voor warme dagen.

Chanel komt met Coco Mademoiselle Collection Été limited editions, special gemaakt voor de warme dagen. Dus wel de frisse en fruitige elementen van de geur, maar aanzienlijk lichter dan de eau de toilette, zodat het bij een hittegolf niet overweldigend wordt.

In de collectie de Coco Mademoiselle L'Eau Light Fragrance Mist voor haar en body en de Coco Mademoiselle Le Gel shower gel. "Ik wilde de zomerse kant van de geur benadrukken," zegt Chanel-parfumeur Olivier Polge. "Een beetje sensueel, maar vooral heel fris."

Coco Mademoiselle L'Eau Light is een wat fruitiger versie van het origineel, met veel bergamot en sinaasappel die de roos en jasmijn wat verzachten.Le gel is een 2-in-1 after-sun product waarmee je je lichaam én haar kunt wassen: heel zacht, schuimig en fris.

Gezicht van de limited editions is zoals verwacht actrice Keira Knightley.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in