Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zit jouw cleanser nog steeds in plastic? Hoeft echt niet meer!

Voor alles is tegenwoordig een 'bar' – een zeepblok dus. Het ouderwetse blok zeep is ontzettend terug in beautyland. Daar schreven we hier al eerder over. Maar wist je dat je echt niet alleen shampoo, conditioner en douchegel in blokvorm kunt krijgen? Knappe koppen in de beautywereld werken er ha...

Zit jouw cleanser nog steeds in plastic? Hoeft echt niet meer!

Voor alles is tegenwoordig een 'bar' – een zeepblok dus.

Het ouderwetse blok zeep is ontzettend terug in beautyland. Daar schreven we hier al eerder over. Maar wist je dat je echt niet alleen shampoo, conditioner en douchegel in blokvorm kunt krijgen?

Knappe koppen in de beautywereld werken er hard aan om bijna elk beautyproduct in een bar te krijgen. De nieuwste ster aan het firmament ligt eigenlijk heel erg voor de hand: de cleanser.

Dus wil jij je badkamerkast ook strippen van al die plastic verpakkingen? Dan kun je bijvoorbeeld deze vijf topcleansers aanschaffen. Zacht en zeepvrij voor je huid, nog zachter voor het milieu.

De Pekee Bar van het gelauwerde Drunk Elephant (we schreven er hier al over) is ook een hele fijne, met bosbessenextract en marula-olie, maar zonder parfum (27 euro).

De Oil Control Face and Body Bar Claribar van FaceTheory is een hele lekkere met Franse groene klei. Goed tegen een vette huid en onzuiverheden. Ruikt naar citroengras, yum. (circa 16 euro)

NIVEA heeft een hele lijn bars, verfrissend, verzachtend, make-upremovend en zelfs een scrub. Schatjes zijn het, voor een zacht prijsje van max. 12,99 euro.

De leuke Foamie Face Bars zijn makkelijk vast te houden en zijn er in verschillende soorten, onder andere met aloe vera voor een droge huid. (6,95 euro)

Good old Clinique heeft ook een eigen bar, speciaal tegen puistjes met salicylzuur. Altijd betrouwbare resultaten. (25,50 euro)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in