Exclusieve samenwerking in beautyland.

Skins ken je van de fijne niche beautylabels en als je Vilhelm kent ben je nicher-de-niche op de hoogte. Voor wie geen idee heeft: Vilhelm Parfumerie is het merk van de Zweedse New Yorker Jan Ahlgren. Dit luxe, eigentijdse parfumhuis heeft als thuisbasis New York en laat haar parfums maken in Parijs.

Article continues after the ad

Modern design gecombineerd met ambachtelijk gecreëerde parfums, geïnspireerd op herinneringen en belangrijke momenten in het leven van oprichter Jan Ahlgren. Waarbij iedere geur als het ware een deel van zijn biografie is, op gevoels- en emotioneel niveau. De naam Vilhelm is Jans tweede naam, en is een directe link met zijn geliefde grootvader. 

Goed, dit fijne duo heeft de handen ineen geslagen voor exclusief parfum: Skins x Vilhelm. 'Met karakteristieke houttonen van romig sandelhout, gecombineerd met de warmte van brandend palo santo, bloeiende viooltjes en lavendel.' Het parfum is exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, waar ook andere Vilhelms verkrijgbaar zijn, met intrigerende namen als Stockholm 1978 en Dirty Velvet. Sympathiek is de prijs: vanaf 35 euro is voor zo'n exclusieve geur niet duur.

Foto © Skins X Vilhelm, met dank aan Nouveau's niche-detective Corrie Vorst