Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zijn dit de mooiste make-up kwasten ooit?

Sieraden voor op je kaptafel. Voor wie het wil weten: Sailor Moon is een mateloos populair Japans anime personage als 'het meisje met de macht van de maannevel'. Meteen weer vergeten, want waar het hier om gaat is de merchandise. Eerlijk is eerlijk, de Sailor Moon make-up kwasten zijn niet voor d...

Zijn dit de mooiste make-up kwasten ooit?

Sieraden voor op je kaptafel.

Voor wie het wil weten: Sailor Moon is een mateloos populair Japans anime personage als 'het meisje met de macht van de maannevel'. Meteen weer vergeten, want waar het hier om gaat is de merchandise.

Eerlijk is eerlijk, de Sailor Moon make-up kwasten zijn niet voor de eeuwigheid. Maar ze zijn wel heel mooi om te zien en maken je make-up ritueel net even wat vrolijker. Uiterlijk winnen ze het in ieder geval ruim van de standaard kwast met een bruin handvatje.

Er is ook een setje met dikke kwasten, waarmee het fijn blenden is. De sets zijn verkrijgbaar via onder andere Amazon en My Brush Set.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in