Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zeer exclusief parfum uit… Groningen!

Insider-tip: Rubikona komt eraan. Je hebt er nog nooit van gehoord, het is behoorlijk aan de prijs en de parfumwereld is buzzing: in oktober komt Rubikona uit, het nieuwe parfum van PureDistance. Euh, wie? PureDistance Master Perfumes is opgericht door Jan Ewoud Vos in 2002 en zetelt in Groningen...

Zeer exclusief parfum uit… Groningen!

Insider-tip: Rubikona komt eraan.

Je hebt er nog nooit van gehoord, het is behoorlijk aan de prijs en de parfumwereld is buzzing: in oktober komt Rubikona uit, het nieuwe parfum van PureDistance.

Euh, wie? PureDistance Master Perfumes is opgericht door Jan Ewoud Vos in 2002 en zetelt in Groningen (who knew?!). Het label biedt een van de meest exclusieve parfumcollecties ter wereld aan: tijdloos, trendvrij en très exclusief.

Ze werken alleen met puur parfumextract wat voor een deel de prijs bepaalt: Rubikona gaat zo'n € 175 kosten en je moet nog nét niet door een ballotagecommissie om het te mogen kopen.   

De geur is gemaakt door Cécile Zarokian (die ook hun Sheiduna maakte) in Parijs met de naam als inspiratie: warm en diep als robijn, met de tijdloze schoonheid van een icoon. Vol verwachting klopt ons hart!

Foto's (c) PureDistance, met dank aan Nouveau's parfumdetective Corrie Vorst

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in