Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wordt het Pink Champagne of Hedonistic Rose?

Volledig roze palet van Pat McGrath Labs. Onder Audrey Hepburns motto 'Roze is geen kleur, het is een attitude' brengt Pat McGrath Labs onder de MTHRSHP (mothership) noemer een volledig roze lijn make-up uit. Daarin onder andere het Rose Decadence oogschaduw palet en de Lip Fetish Divinyl Lip Shi...

Wordt het Pink Champagne of Hedonistic Rose?

Volledig roze palet van Pat McGrath Labs.

Onder Audrey Hepburns motto 'Roze is geen kleur, het is een attitude' brengt Pat McGrath Labs onder de MTHRSHP (mothership) noemer een volledig roze lijn make-up uit. Daarin onder andere het Rose Decadence oogschaduw palet en de Lip Fetish Divinyl Lip Shine.

Beide vondsten van de celebrity visagist maakten hun debuut tijdens de Maison Margiela Couture show voor A/W 2020. De oogschaduw biedt keuze uit zes kleuren roze in mat, metallic en glans van Pink Champagne en Hedonistic Rose tot het meer naar koraal neigende Peach Dust. Draagt heel licht, is uitstekend te blenden. 

De Divinyl Lip Shine is een hybride tussen een lipstick en een lipbalsem die zowel kleurt als hydrateert. Ook hier nieuwe kleuren roze zoals mauve Temptress, fuchsia Love Interest en blush Nude Venus.

De nieuwe kleuren zijn vanaf 12 augustus verkrijgbaar bij Pat McGrath Labs en het label shipt op Nederland.

Foto's (c) Pat McGrath Labs

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in