Een verademing voor je winterhuidje.

Heb jij al een goede olie op je kaptafel staan? De tijd dat olie een no-no was voor welke huid dan ook is definitief voorbij. En zeker in de wintermaanden is het de perfecte aanvulling op je skincare. Of je nou een droog of een vet huidje hebt.

Article continues after the ad

Olie verzacht droge wangen, helpt de olieproductie op glimmende voorhoofden in te perken en helpt tegen roodheid. Een manusje-van-alles, kortom.

En juist in deze koude maanden o zo belangrijk, want een laagje olie na je serum en/of voor je moisturizer helpt de kou écht goed buiten te houden. Bye, bye doffe winterhuid.

Met deze vier olies zit je gebakken.

Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial
15ml voor circa 70 euro (via Net-a-Porter)

Heerlijke geuren zoals jasmijn, frangipani en roos gemengd met anti-aging botanicals, voor een vredige nachtrust en 's ochtends een huidje dat vers uit de salon lijkt te komen. 

Sisley Black Rose Precious Face Oil
25ml voor circa 190 euro (via ICI Paris XL)

Een satijnen finish zonder glansje, maar wel eentje die zorgt voor een extra soepele huid.

Vintner's Daughter Active Botanical Serum
30ml voor circa 200 euro (via Net-a-Porter)

Een waar cultproduct dat bestaat uit 22 olies die samenwerken voor een gehydrateerd en glowy huid. Ook fijn: ruikt alvast naar de lente.

Caudalie Premier Cru de Precieuze
29 ml voor circa 65 euro (via Caudalie)

Heerlijke geur, heerlijk resultaat. Een verstevigende olie die rimpels aanpakt en zorgt voor een stralende huid. 

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in