Wat zul je héérlijk ruiken, de komende tijd.

Je zou de enige niet zijn wie het duizelt in de gemiddelde parfumerie. Of bij wie nogal wat flesjes rondslingeren die het uiteindelijk toch net niet bleken te zijn. Hou je toch erg van mooie geuren, dan hebben we wat leuks voor je.  

Article continues after the ad

Parfumado helpt je de keuzestress te verminderen met een platform waar je je snel en makkelijk wegwijs wordt in nieuwe creaties, bekende favoriete geuren en lastig te vinden niche parfums voor vrouwen en mannen. Door een persoonlijk abonnement kunnen gebruikers elke maand opnieuw kiezen uit meer dan 400 bekende en onbekende parfums.

Parfumliefhebbers ontvangen met het abonnement per maand een zelfgekozen merkparfum in de brievenbus. De keuze kan worden afgestemd op het seizoen, bepaalde voorkeursingrediënten of een speciale gelegenheid. De parfums worden in reisformaat verstuurd met een stijlvolle travelcase als omhulsel voor de flacon, om deze altijd gemakkelijk bij de hand te hebben.

Voor het vaste maandbedrag van €14,95 krijg je een handzame en stijlvolle travel spray van 8 ml met daarin het parfum van je keuze. Als abonnee selecteer je welk parfum je wilt ontvangen, dat ligt dan een paar dagen later in je brievenbus. De travel spray is ruim voldoende om je 30 dagen lang, 4 keer per dag mee te parfumeren. 

Parfumado heeft een omvangrijk aanbod met bekende merken als Prada, Narciso Rodriguez, Dolce & Gabbana en Paco Rabanne. Daarnaast zijn ook populaire niche merken goed vertegenwoordigd met merken als Montale, Escentric Molecules en het Nederlandse vegan-merk Abel.

"Een parfum is eigenlijk water dat heel lekker ruikt, en heel veel mensen wereldwijd heel erg blij maakt op een dag, hoe mooi is dat?' zegt Martijn van Rooy, oprichter Parfumado. "Ik wilde al die mooie parfums, die altijd prijzig zijn, toegankelijk maken voor een groter publiek." Medeoprichter Floor van Rooy voegt daar aan toe: "In de parfum en beauty industrie is het testen van producten het allerbelangrijkste. Wat ruikt en voelt goed voor jou? Wij maken sampling mogelijk, zodanig, dat het waardevol is voor onze klanten."

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag 3 x een fijn parfum-maandabonnement voor 3 maanden weggeven. Vul het formulier in en wie weet kun jij dan straks naar hartenlust bijzondere geuren gaan testen! Deze actie is gesloten!