We mogen voor 731 euro aan make-up weggeven!

Liefhebbers van mooie make-up, opgelet - we hebben een SPECTACULAIRE zomerse winactie voor je! 

We mogen 5 pakketten ter waarde van € 146,90 weggeven om je met Bourjois, Rimmel London, Sally Hansen en Max Factor de komende maanden op je mooist te laten stralen!

En deze zomer is een bijzondere, want na maanden thuiszitten, is nu de tijd aangebroken om je weer eens op te doffen en mooi te maken. Om zo de wereld te laten zien wie je bent: een fantastische sterke vrouw, die staat voor de beste versie van zichzelf zijn en die geniet van het leven.

Internationale allure

Om het zomerfeest in stijl te vieren, hebben beauty-experts de All-time Summer Favorites voor je verzameld, in een rondje langs drie geweldige wereldsteden die we al zo lang niet konden bezoeken.

Met Bourjois haal je je inner Française in je naar boven. Max Factor en Sally Hansen bieden de glamour van Los Angeles en Hollywood. En Rimmel London heeft alles wat je je kunt wensen aan trendy Cool Brittania.

De mooiste make-up, voor je mooiste zomer! 

Van alle labels zijn producten geselecteerd die specifiek geschikt zijn voor de zomer. Zoals onder andere de Rimmel London Wonder'Ink Extreme Wear Waterproof Eyeliner (neem er gerust een duik mee!). Of de prachtige Colour Elixir Honey Lacquer Lipstick van Max Factor in de trendkleur roze. De Bourjois Healthy Mix BB Cream Anti-Fatigue, als het een latertje is geworden. En Sally Hansen's Insta-Dri Flashy Fuchsia, voor nagels die helemaal zomerklaar zijn.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 Summer Favorites pakketten ter waarde van € 146,90 per stuk weggeven. Vul het formulier in, wie weet wordt 2021 dan wel je mooiste zomer ooit! Deze actie is gesloten!