Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willow Smith is de Alien Goddess van Mugler

'Voor mij is dit parfum een manifest.' Alien by Mugler is al sinds 2005 een vaste constante voor wie van amber en houttonen in een geur houdt. Het parfum heeft nu een nieuw zusje gekregen: Alien Goddess. Het gezicht van de flanker Alien Goddess is Willow Smith, dochter van Will Smith en Jada Pink...

Willow Smith is de Alien Goddess van Mugler

'Voor mij is dit parfum een manifest.'

Alien by Mugler is al sinds 2005 een vaste constante voor wie van amber en houttonen in een geur houdt. Het parfum heeft nu een nieuw zusje gekregen: Alien Goddess.

Het gezicht van de flanker Alien Goddess is Willow Smith, dochter van Will Smith en Jada Pinkett. En goede keuze, gezien haar eerdere vrij onbegrijpelijke interviews over tijdreizen en 'holografische realiteiten'. "Voor mij is dit parfum een manifest," zegt Willow. "Het moedig je aan jezelf te zijn hoe vreemd je ook bent. Je mag trots zijn op hoe uniek je bent. Dat is een krachtige boodschap van vriendelijkheid, hoop en vreugde."

Goed, ook niet onbelangrijk: waar ruikt Alien Goddess naar? Het is een mix van het dit seizoen mateloos populaire bergamot, gevolgd door jasmijn met als basisnoot Madagascar Bourbon vanille en wat kasjmier. De geur is gecreëerd door Nathalie Lorson en Marie Salamagne en verkrijgbaar als 30, 60 en 90 ml Eau de Parfum.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in