Déze foto’s van Quinty gingen viral.

‘Why take lipfillers if you have Agnieszka?’ schreef Quinty Trustfull bij de Instagramfoto’s die al heel snel headlines werden.

De RTL4 presentator lag op de massagestoel bij Agnieszka Kadula, de beste bindweefselmasseuse van Nederland. Agnieszka doet niet alleen je jukbeenderen. Ze kneedt ook je lippen tot grote hoogte.

Article continues after the ad

‘Ik lijk Katrien Duck wel’ schreef Quinty dan ook bij een tweede foto.

Ook hoofdredacteur Claudia loopt graag voor groot onderhoud bij schoonheidssalon Bodyfix. Eigenaresse Agnieszka is de bindweefselkoningin van Nederland. En ze doet nu ook lipplooien. Je weet wel, die ergerlijke lijnen boven de mond die we soms ook plooirokje of streepjescode noemen (alsof het dan minder bedreigend is).

Agnieszka ziet meteen of je Levator Labbi Superioris is verslapt. De bovenlip die je aanspant omdat je praat, drinkt, eet. De lip die bij rokers er uit ziet alsof je met een drone boven de Alpen vliegt.

Hoe haar methode werkt?

Agnieszka pakt de handschoen op, want ze gaat inwendig. Ze pakt je lip tussen haar vingers, als een sandwich, en begint van binnen én van buiten de ronde spier te kneden. Een techniek, zo vertelt ze, die ze heeft geleerd van massages bij mensen met een beroerte. Ook bij deze mensen wordt de lip van binnen gemasseerd  om de zenuwlijnen met de hersens te stimuleren.

En ja, het doet een beetje pijn. Maar het is wel uit te houden. En het resultaat is fenomenaal. Geen wonder dat Quinty en heel veel andere BN’ers al jaren het  Amsterdamse Legmeerplein plat lopen.

Openingsfoto (c) Roger Neve

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in