Thuiswerken vraagt soms om een beetje... hulp.

We zijn de afgelopen anderhalf jaar allemaal kicking and screaming in Teams, Zooms en Facetimes gesleept voor ons werk. En hebben ons eigen hoofd daardoor extra goed leren kennen.

Nou is de kans dat je zo achter je scherm niet profiteert van optimale belichting. Niks aan te doen natuurlijk, door met je werk en je leven. Maar ook de sterren moeten regelmatig ineens interviews via Zoom geven en zij zijn dan toch óók gunstig belicht. Kunnen wij dat niet ook?

Article continues after the ad

Zeker wel, en nog zonder A-listbudget ook. Het geheim van menig mooie videobeller is een heel eenvoudige ringlamp. Een ronde strip LED-lichtjes die schaduwen aanpakt en je vanuit alle hoeken belicht. Waardoor je er toch nét even iets frisser bijzit, ook nu je vermoedelijk weer meer thuis aan het werk gaat. 

Ze zijn er van bekende fotomerken, maar er zijn ook instapmodellen waar je simpelweg je telefoon in klikt. En voor op je laptop of computerscherm. Zelfs Ikea stapt in de markt.

En als dat je ding is, is er zelfs een in roze.

Misschien toch maar aanschaffen voor de donkere decemberdagen?

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in