Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Warme dagen? Haarserum!

Smeren maar: hitteproof haar is heel dichtbij. Zelfs al lig je deze zomer niet wekenlang in een chloorbadje, je haar krijgt het bij warme temperaturen zwaar te verduren. Maar een beetje extra liefde is zó gegeven. Met een haarserum houd je je punten blij. Deze drie klassiekers maken je haar weer ...

Warme dagen? Haarserum!

Smeren maar: hitteproof haar is heel dichtbij.

Zelfs al lig je deze zomer niet wekenlang in een chloorbadje, je haar krijgt het bij warme temperaturen zwaar te verduren. Maar een beetje extra liefde is zó gegeven. Met een haarserum houd je je punten blij.

Deze drie klassiekers maken je haar weer blij.

1 - Moroccanoil Treatment Light 

Een olie die zelfs op fijn en blond haar zijn werk goed doet. Voor gladde lokken, welke haarkleur je dan ook hebt, antipluis en meer volume.

2 - Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Een soort nachtcrème voor je haar, die je droge punten tijdens de nacht weer helemaal oppept. Geen hysterisch vogelnest bij het ontwaken, geen vet gedoe, wél een fijne mix van vitamines en een heerlijke geur die je helpt ontspannen. Ook fijn: uitspoelen hoeft zelfs de volgende ochtend niet.

3 - evo Love Perpetua Shine Drops

Voor liefhebbers van glans is dit dé musthave: één druppel van dit concentraat geeft je haar een soort catwalkwaardige shine. Ideaal voor dik en weerbarstig haar, anti-pluis en voor de ultiem gepolijste look na een dagje zonnen.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in