Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wapperend het nieuwe jaar in met deze wimperserums

Naar de salon kunnen we niet, maar voor je wimpers is er in deze tijden goed nieuws: als je weinig make-up draagt, kun je makkelijk eens beginnen aan een wimpertreatment. Ze komen soms in negatieve zin in het nieuws, maar de techniek staat voor niets tegenwoordig dus worden ook wimperserums steed...

Wapperend het nieuwe jaar in met deze wimperserums

Naar de salon kunnen we niet, maar voor je wimpers is er in deze tijden goed nieuws: als je weinig make-up draagt, kun je makkelijk eens beginnen aan een wimpertreatment.

Ze komen soms in negatieve zin in het nieuws, maar de techniek staat voor niets tegenwoordig dus worden ook wimperserums steeds beter en betrouwbaarder. En ze zorgen voor grootse resultaten.

Wie elke avond een serumpje smeert heeft in no time langere, vollere wimpers. En nu je wimpers waarschijnlijk extra veel rust krijgen (zeg nou zelf: elke dag opmaken is in deze coronatijden écht niet nodig) is dat een uitgelezen kans om eraan te beginnen.

Ze zijn er voor elk budget, én zijn makkelijk online te bestellen (ze passen door de brievenbus!).

RapidLash Eyelash Enhancing Serum

Lancer Skincare Lash Intense Serum

L'Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum

Shiseido Full Lash Serum

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in