Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor de liefhebbers van parfumbommetjes!

Caleidoscopische power geuren, niet voor muurbloempjes. Baruti is het label van de Nederlandse-Griekse avant-garde parfumeur Spyros Drosopoulos, dat hij in 2015 uitbracht. De naam betekent 'buskruit' in de Griekse en Arabische taal (μπαροuτι) en past bij zijn parfums, die krachtig zijn en passen ...

Voor de liefhebbers van parfumbommetjes!

Caleidoscopische power geuren, niet voor muurbloempjes.

Baruti is het label van de Nederlandse-Griekse avant-garde parfumeur Spyros Drosopoulos, dat hij in 2015 uitbracht. De naam betekent 'buskruit' in de Griekse en Arabische taal (μπαροuτι) en past bij zijn parfums, die krachtig zijn en passen bij mensen die niet houden van standaard geuren, maar graag iets bijzonders dragen.

"Dit is waar mijn dromen naar ruiken," zegt Drosopoulos. "Ik maak persoonlijke, urgente parfums. Misleidend speels, maar wel op een manier die je van je sokken blaast."

Er zijn inmiddels negen geuren verkrijgbaar en voor wie nieuwsgierig is: voor 36 euro heb je een samplebox om je, euh, explosief mee uit te leven ?? ?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in