Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Visagisten zweren bij deze kwasten (en ze zijn niet duur!)

De zoektocht naar de perfecte make-upkwast was nog nooit zo eenvoudig: de beste visagisten van de sterren zweren bij die van het merk Zoeva. En daarvoor hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten. De één zweert erbij, de ander heeft er niets mee: iedereen brengt zijn make-up op een andere ...

Visagisten zweren bij deze kwasten (en ze zijn niet duur!)

De zoektocht naar de perfecte make-upkwast was nog nooit zo eenvoudig: de beste visagisten van de sterren zweren bij die van het merk Zoeva. En daarvoor hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten.

De één zweert erbij, de ander heeft er niets mee: iedereen brengt zijn make-up op een andere manier aan. Maar hoewel kwasten soms best een gedoetje zijn (je moet ze schoonmaken, je moet ze meenemen, je hebt er voor elk deel van je gezicht een nodig), luidt de consensus onder visagisten toch dat kwasten je helpen je make-up egaler én zuiniger aan te brengen.

Maar... welke kwasten koop je dan? Ze zijn er voor een tientje en voor honderd euro. Die visagisten to the stars kiezen toch zeker altijd voor die laatste categorie? Niet dus.

Een kleine rondgang langs een paar van de meest populaire beautygrootheden op Instagram laat zien dat zij stuk voor stuk grijpen naar de kwasten van het Duitse merk Zoeva. In Nederland onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Lisa Eldridge (Kate Winslet, Cindy Crawford), Mary Greenwell (Cate Blanchett), Lisa Potter-Dixon (Sienna Miller): ze gebruiken allemaal deze betaalbare toppers. Die er ook heel handig zijn in een set voor het hele gezicht. De investering waard, menen deze dames. Wij nemen het graag van ze aan.

Beeld: Zoeva

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in