Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vijftiger Julianne Moore is een veelgevraagd model (nu ook muze van Chopard)

Julianne Moore zit op haar 58e beter in haar vel dan toen ze dertig was, zo vertelde ze onlangs in een interview. Ze ziet er tijdloos mooi uit en is niet voor niets een veelgevraagd model.  De actrice is nu ook de nieuwe muze van Chopard, bekend van hun prachtige Zwitserse klokjes. In lingerie Oo...

Vijftiger Julianne Moore is een veelgevraagd model (nu ook muze van Chopard)

Julianne Moore zit op haar 58e beter in haar vel dan toen ze dertig was, zo vertelde ze onlangs in een interview. Ze ziet er tijdloos mooi uit en is niet voor niets een veelgevraagd model. 

De actrice is nu ook de nieuwe muze van Chopard, bekend van hun prachtige Zwitserse klokjes.

In lingerie

Ook kiest Julianne ook weleens wat gewaagdere samenwerkingen. Zo heeft de actrice er ook geen enkel probleem mee om uit de kleren te gaan. Dat deed ze voor het nieuwe exclusieve submerk van lingerielabel Triumph: Florale by Triumph.

Style has no age

Leeftijd kent geen grenzen waar het schoonheid betreft! Ook kozen het Italiaanse juwelenmerk Bvlgari en Chanel de natural beauty als hun gezicht. Hoe de actrice zo jeugdig blijft? "Sinds mijn dertigste doe ik aan Ashtanga yoga. Ik kan het helaas niet elke dag doen, maar ik probeer zeker drie keer per week te gaan. Verder probeer ik altijd en overal, mits dat kan, naartoe te lopen. Ik vind veel bewegen heel fijn en het houdt je jong."

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in