Veelbelovende tip voor dunner wordend haar!

Wie een beetje levenservaring heeft, krijgt meestal te kampen met dunner wordend haar. Je hoofdhuid detoxen kan dan helpen, net als speciale serums gebruiken. Nu is er eentje die niet eens zo gek duur is en zo idioot vaak wordt verkocht (elke minuut een flesje, meer dan 17.000 lovende reviews) dat je gerust kunt spreken van een hype.

Het gaat om de Sky Organics Castor Oil, die zou helpen om dikkere en langere haren te laten groeien op plekken met kaalslag, of het nu gaat om de hoofdhuid, wenkbrauwen of wimpers. Castor Oil is in Nederland bekend als wonderolie, het is een plantaardige olie die wordt gemaakt uit de vruchten van de Ricinus Communis, de wonderbonen van de wonderboom, die zijn naam dankt aan het feit dat hij groeit als een malle. Het is een zeer oud huismiddel voor inwendig en uitwendig gebruik, er werd al in 1550 voor Christus melding van gemaakt.

Article continues after the ad

De Sky Organics Castor Oil wordt gemaakt van honderd procent koudgeperste wonderolie en is geurvrij, bevat geen conserveermiddelen of alcohol. De olie zit bomvol vetzuren die een droge of gevoelige hoofdhuid kunnen voeden. Is de huid in goede conditie, dan kunnen ook de haakzakjes optimaal werken en voilà: na trouw gebruik en een paar maanden geduld gezonder, glanzender haar.

De specifieke olie is op Amazon te koop voor zo'n 16 euro, maar koud geperste wonderolie is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar, bij de beter gesorteerde drogisterij en natuurwinkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in