Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vallende sterren in een flesje: Étoile Filant

Louis Vuitton introduceert een nieuw parfum. Gezien het NASA-parfum is de ruimte nu niet echt om over naar huis te schrijven qua geur, dus we moeten de Vallende Ster-naam van de nieuwe aanwinst van Les Parfums Louis Vuitton maar als poëtische vrijheid ziet. "Het is een geur die vreugde brengt en ...

Vallende sterren in een flesje: Étoile Filant

Louis Vuitton introduceert een nieuw parfum.

Gezien het NASA-parfum is de ruimte nu niet echt om over naar huis te schrijven qua geur, dus we moeten de Vallende Ster-naam van de nieuwe aanwinst van Les Parfums Louis Vuitton maar als poëtische vrijheid ziet.

"Het is een geur die vreugde brengt en hoop voor ons allen," aldus huisparfumier Jacques Cavallier Belletrud die osmanthus als uitgangspunt koos. "Het was het eerste ruwe materiaal dat ik ontdekte in het laboratorium van mijn vader in Grasse en het is altijd een favoriet van me gebleven."

Osmanthus is een struik met kleine, geurige bloemetjes. Als geuringrediënt is het vooral warm: denk aan perzik, abrikoos, rokerige thee en een beetje leer. Étoile Filant bevat daarnaast nog jasmijn en aardbei, kost € 225 en zal voor het einde van de maand verkrijgbaar zijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in