Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Update voor Mugler-parfum: AngelNova

Denk aan een snoepwinkel met akigalahout. In 1992 was Angel van Thierry Mugler een echte gamechanger in de parfumwereld: in een luidruchtig blauw flesje zat een complete snoepwinkel, gewikkeld in suikerspin. Het was daarmee de eerste 'gourmand geur' en een instant bestseller omdat het zo anders w...

Update voor Mugler-parfum: AngelNova

Denk aan een snoepwinkel met akigalahout.

In 1992 was Angel van Thierry Mugler een echte gamechanger in de parfumwereld: in een luidruchtig blauw flesje zat een complete snoepwinkel, gewikkeld in suikerspin. Het was daarmee de eerste 'gourmand geur' en een instant bestseller omdat het zo anders was dan wat er op dat moment verkrijgbaar was.

Er zijn inmiddels al aardig wat variaties op uitgebracht en het nieuwe AngelNova is er zo eentje. Topnoten zijn framboos en lychee, hartnoot is Damask-roos en de basisnoot bestaat uit akigalahout en benzoine.

Zie het als een fruitige versie op de praliné van het origineel, met het moderne houtige van de akigala en aanzienlijk minder patchoeli. Verkrijgbaar vanaf vandaag, vanaf € 50.

Foto's (c) Mugler 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in