Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tom Ford gooit extra power in Black Orchid

'Ylang-ylang bloemen gedoopt in gouden rum.' Als Nouveau's onvolprezen parfumtip contributor Corrie Vorst een nieuwe geur gekscherend als 'extra bedwelmend' omschrijft, zetten we ons schrap, want zij is wel iets gewend. Hoe dan ook: Tom Ford heeft zijn toch al sensuele en lang aanhoudende geur Bl...

Tom Ford gooit extra power in Black Orchid

'Ylang-ylang bloemen gedoopt in gouden rum.'

Als Nouveau's onvolprezen parfumtip contributor Corrie Vorst een nieuwe geur gekscherend als 'extra bedwelmend' omschrijft, zetten we ons schrap, want zij is wel iets gewend.

Hoe dan ook: Tom Ford heeft zijn toch al sensuele en lang aanhoudende geur Black Orchid – bloemen, specerijen, chocolade, balsamico, zwarte truffel – in zijn 'meest krachtige versie tot nu toe' uitgebracht: Black Orchid Parfum.

Volgens Ford heeft de nieuwe versie 'alle sensualiteit van het origineel, maar dan met nieuwe, verleidelijke noten vol potentie: ylang-ylang bloemen gedoopt in gouden rum.' Calm down, dear. 

Het is er eentje voor de liefhebbers van wat zwaardere geuren en misschien wel perfect voor de zinderende zomeravonden die er aan komen, zeker als je een zwoele bui hebt. 

Foto's (c) Tom Ford 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in