Superglans met katoen en suikerriet.

Stijlicoon Ines de la Fressange wordt regelmatig bedolven onder de freebies, die ze gretig test en waarvan ze de opmerkelijkste producten onder de aandacht brengt van haar volgers. Deze week: biologische nagellak.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial) op

'Ik had mijn nagels al een hele tijd niet meer gelakt," meldt Ines. "Waarom niet?'

1. Ik was een beetje lui.

2. Het leek me niet ideaal altijd chemische lak op mijn nagels te dragen.

3. Ik was echt ontzettend lui.

En toen ontdekte ik Green Nail nagellak: katoen en suikerriet op mijn nagels smeren, dan leek me geen kwaad te kunnen. En wat ik nog het fijnst vind aan deze lakken is dat ze enorm glanzen en dat de remover van hetzelfde merk niet stinkt."

We hebben het even gecheckt en het is inderdaad nagellak in de Biologische Buitencategorie: vegan, niet getest op dieren en het bestaat voor 84% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Aardappel, maïs, maniok of katoen – allemaal mild voor je nagels, en verkrijgbaar in 59 kleuren, iriserend of met glans. De flesjes kosten 14 euro, een doosje met primer, lak en toplaag 35 euro en de remover die Ines noemt is 14 euro.

Foto (c) iStock 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in